Lidt om mig
Zoneterapi
Kinesiologi
Priser
Kontakt
Online booking
Forside
 

Kontakt

Sabines Zoneterapi
Hærvejen 9
6330 Padborg

Tidsbestilling på tlf. 22 83 89 65

Du kan med fordel benytte dig af online booking - linket finder i menuen til venstre og på min facebookside.

E-mail: sabineszoneterapi@mail.dk


Info om Persondata politik

Ved dit første besøg i klinikken og ved oprettelse i min online booking, vil du blive bedt om en tilladelse til at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger omkring hvilke behandlinger du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin og dine personlige data. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.

Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Sabines Zoneterapi kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

Ved oprettelse via online booking giver du tilladelse til at klinikken sender sms og e-mail indeholdende kvittering og bekræftelse af aftalte tidspunkter samt ”reminder” på behandlinger.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at sende mig en mail og jeg sletter dine oplysninger.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver tid har den viden som der er brug for, for at kunne yde den bedste service for dig som klient.

© 2014 holbergsgaard.dk